utorok 2. augusta 2016

Premenená túžba

Pred časom som písal o prešovskom zimáku a o problémoch, ktoré tento športový areál sprevádzali pri jeho niekdajších správcoch. To sa už však stalo minulosťou a zimný štadión má správcov nových. Stali sa nimi šikovní ľudia zo spoločnosti KC INVESTMENT s.r.o. a skutočne, ich nasadenie pri znovuoživení zimného štadióna je neuveriteľne energické.

Náš tím sa bol včera (1.8.2016) pozrieť ako pokračujú v opravách toho, čo bolo poškodené a čo si vyžadovalo urgentný zásah a ostali sme milo prekvapení. Ruch ako v úli, žiadna ruka ani noha tam nebola nazmar.

Kde je túžba a dobrý úmysel, tam ide všetko ľahšie a to je presný príklad nových správcov štadióna. Odo dňa, kedy ho prevzali do správy, stihli opraviť poškodenú strechu, toalety, miestnosti osobnej hygieny, vymenili svetelné zdroje za výkonnejšie, ale najmä úspornejšie LED-ky, opravili poškodenú strechu na elektrickej rozvodni a vymenili porozbíjané sklá na budove štadióna. Vymenoval som len časť toho, čo tam stihli za ten čas vymeniť, ale vyzerá to tak, že ak budú v tomto tempe pokračovať, tak sa korčule návštevníkov budú onedlho opäť kĺzať po obľúbenom športovisku.

Verme, že táto túžba a odhodlanie nových správcov neopustí a budú aj naďalej pokračovať zdravo zapálení pri zveľaďovaní tejto niekdajšej a verme, že aj budúcej pýchy Prešova.


© Tím Ranná Hviezda 2.8.2016


Nech je v krajine hojnosť obilia, nech sa vlní na vrcholoch kopcov. Nech prináša ovocie ako Libanon, nech rozkvitajú mestá ako tráva zeme.
Žalm 72,16




Pozri aj:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára